Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2014 08:14 - Дневен хороскоп - 30 юли 2014 година
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 333 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Прогноза за 30 юли, сряда

Луната е в Дева. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 4-и в 5-и в 9.37 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: И днес остава предупреждението да не се правят операции в областта на корема, червата, черния дроб, асимилационните органи. Добре протичат профилактиката и лечението на колики, дизентерия, диария, артрит, перитонит, запек и заболявания на чревното храносмилане. Хомеопатичното лечение, стартирано днес, дава доста добър отговор.

Красота и външен вид: Сряда е прекрасна за боядисване и изсушаване на косите. Цветът ще се запази дълго време, а машата и сешуарът няма да навредят на косъма. Почистете добре дрехите, ароматизирайте гардероба с приятни ухания. Можете да направите различни масажи за помагане при ставни болки и блокажи.

Хранене и диета: Днес можете да създадете собствен хранителен режим с био продукти или с продукти, подходящо за своето тяло. Хапвайте по малко и начесто. Претоварването с храна ще води до напълняване, от една страна, и до болезнена тежест в стомаха, от друга. Поне веднъж в деня направете салата от кореноплодни зеленчуци – ряпа, моркови, целина. Не пържете храната.

Цветове, носещи късмет: Синьо и кафяво.

Номерологичен хороскоп: Можем и е добре да се възползваме от добрите вибрации на деня, които ни даряват с позитивна мисъл и шанс да разгърнем контактите си. Раздавайте усмивки и бъдете по-отворени. Така и другите хора ще ви отвръщат със същото. Пазете се от хора, които ви искат пари назаем.

Звездни аспекти за деня: Не проспивайте последната сряда от месец юли, защото тя е заредена с положителни вибрации и възможности за успех и просперитет. Движението на Луната в Дева е добра почва, в която могат да се развият благотворни идеи и семена за бъдещо развитие. Аспектите, които тя днес сключва също са положителни – тригон с Плутон, действащ рано сутрин и секстил с Венера и Сатурн, чието положително влияние ще усещаме през целия ден. Денят е подходящ за обсъждане на нов проект, за стартиране на дейност, започване на работа и получаване на пари. Възползвайте се.

ОВЕН

 

 

(20.03 – 19.04)

Общувайте свободно

След напрежението вчера, днешният ден ви носи успокоение. Можете да си отпочинете от напрегнатите ситуации и да се усмихнете на късмета си, който сега действа безотказно. В сутрешните часове очаквайте приходи. Облечете се така, че да имате самочувствие, защото ви чакат много срещи. Важно е да общувате свободно и без задръжки.

ТЕЛЕЦ

 

 

(20.04 – 20.05)

Бъдете активни

Радвате се на затопляне на взаимоотношенията вкъщи още от снощи. Днес се събуждате в добро настроение, което ще пренесете и на работното място. Там ви очаква хармония и разбирателство. Настройте се за един продуктивен ден, а ако сте в отпуск – не го пропилявайте в излежаване. От вас се иска днес да сте активни и дейни.

БЛИЗНАЦИ

 

 

(21.05 – 20.06)

 

 

Чувство за щастие

Активност в сутрешните часове и разпускане на напрежението в следобедните – това е основната характеристика на срядата. Опитайте да свършите повечето работа рано сутрин и не оставяйте ангажименти за след обедната почивка. Очаквайте вечерта да бъдете зарадвани с добра новина, която ще подсили чувството ви за щастие.

РАК

(21.06 – 22.07)

Потърсете някоя нова идея

Очаква ви един ползотворен ден, който ще разкрие истинското си лице още сутринта. Събуждате се в добро настроение или ако не сте успели да станете с такова, ще се сдобиете до обяд с положителни мисли и очаквания за нещо хубаво. Радвайте се на малките неща, които днес са от особено значение. Можете да стартирате нов проект.

ЛЪВ

(23.07 – 22.08)

Разгръщате потенциала си

Седмицата продължава да показва совя положителен облик и в сряда имате потенциал да постигнете много от своите краткосрочни цели. Заредете се с положителни мисли още сутринта. Променете маршрута, по който ходите на работа, за да срещнете нови хора. Това ще ви даде нови идеи за действие. Днес имате успех и в любовта.

ДЕВА

(23.08 – 22.09)

Вземате важно решение

Девите също се намират в активен ден, който още сутринта ще разкрие възможности и шансове. Разпределете плановете си равномерно в работното време и не се нагърбвайте с много неща наведнъж. Предстои да вземете едно важно решение, което ще се отрази на бъдещите ви дни. Днес се чувствате щастливи, затова вършите важните неща с хъс и желание.

ВЕЗНИ

(23.09 – 22.10)

На кръстопът сте

Имате нужда да останете насаме със себе си и да преосмислите възможностите, които ви се дават към този момент от звездите. От дълго време сте на кръстопът, но вече идва време да вземете решение, накъде да поемете. Сряда е прекрасен ден за всички, които са в годишен отпуск, защото няма да бъдат натоварен с ненужни и досадни задължения.

СКОРПИОН

(23.10 – 21.11)

Действайте

Още вчера усетихте, че не всички хора около вас са напълно искрени. Не обръщайте внимание на лицемерието. Срядата е толкова благоприятна и положителна, че не позволява да си губите времето с такива неща. Сутринта сте много енергични. Можете да стартирате някаква дейност, да превърнете план в реалност. Действайте.

СТРЕЛЕЦ

(22.11 – 21.12)

Има какво да правите

Стрелците са в благоприятен и доста активен период. Сряда започва внезапно и бурно още в сутрешните часове. Нямате време за почивка, настройте се за работа. Ако сте отпускари, денят също ще ви предложи възможност да свършите малко домакинска работа, да стртирате ремонт или да подредите дома си. Крайният резултат със сигурност ще ви направи щастливи.

КОЗИРОГ

(22.12 – 20.01)

Действате според плановете си

Ако вчера съдбата диктуваше това, което ви се случи, нещата днес са в пълен обрат. Вие държите положението и можете да подредите деня си според своите собствени планове. Предстои да научите нещо хубаво, положително, което ще ви мотивира да тръгнете в нова посока от 1 август нататък. Като цяло, срядата е завидно позитивна.

ВОДОЛЕЙ

(21.01 – 18.02)

Не давайте заеми

Добрата новина в сряда е, че денят ви носи доходи. Активизирайте се и направете планове за близкото бъдеще. Ако някой ви поиска пари назаем, откажете. Само така ще си спестите бъдещи проблеми. Вечерта не забравяйте да отпуснете в приятна обстановка – вкъщи или в любимото тихо заведение. Вие избирате.

РИБИ

(19.02 – 19.03)

Хармонизирате взаимоотношенията

След като вчера бяха подложени на натиск, Рибите днес ще почувстват известно освобождаване на напрежението. Още в сутрешните часове имат поводи за радостни емоции, които спокойоно могат да споделят с най-близките си хора. Ще бъдат в хармония и с колегите, и с ръководителите. Мнозина ще получат и доходи днес.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

Вие, които сте родени днес, сте прекалено доверчиви в първите години от живота си. Патите си от неподходящи запознанства, от неистински приятели и лицемери. Хубавото е, че си вземате поука и във вече зряла възраст не допускате никого прекалено близо до себе си. Но в голяма степен това ви обрича на самота и изолация. Ето защо е добре да се научите да преценявате и изпитвате хората, пазете се от онези, които ви правят най-много комплименти. Те не са искрени с вас.

Навлизате в една от най-желаните години, в която достойно и по честен път можете да повишите своите доходи и да стабилизирате материалното си благосъстояние. Не забравяйте, че всяка допълнителна работа е от значение и не бива да я отказвате. Како и не бива да оставате за дълго време безработни, защото така ще ви тръгне за следващите девет години. Трудете се усърдно и трудът ви ще бъде възнаграден. И с кредитите внимавайте. Не теглете заеми, които няма да върнете в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания. Пазете зъбите.

Станислав Климентов

 

 

 




Гласувай:
1



1. minevv - да
30.07.2014 08:49
10х за усмивката сутрин
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 890583
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930