Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.02.2011 11:55 - Операция "ОРЕХИТЕ"...
Автор: vanex Категория: Регионални   
Прочетен: 3172 Коментари: 0 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Поредната акция в страната е Орехите”. Хайде да съм по-точен, не е в страната, ама поне в пловдивска област. И ако до сега гледахме как полицаи залавят престъпници, то този път в операцията главни действащи лица бяха представители на пловдивските медии-журналисти и техните шофьори. В последния ден на януари петнайсетина репортери и оператори нападнаха падналите и без това на земята орехи на улица “Славянска” в асеновградското село Патриарх Евтимово.
image

image

image

Акцията се проведе минути преди там да пристигне лично министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов. Вицепремиерът дойде лично, за да провери дали пишещите са толкова ловки, колкото и самите униформени. Резултатите не бяха никак лоши: десетки орехи бяха открити под листата или пък скрити и без това в изсъхналата трева.

image

Това не попречи на сръчните и смели репортерки да ги заловят и силно да ги счупят в ръцете си. Тези пък, които се затрудниха използваха “каменни белезници” и така ядките не успяха да се измъкнат от корема на гладните журналисти и техните колеги-шофьори.

image

image

Пристигналите на място полицаи се оказа, че са закъснели за операцията, носеща кодовото име “Орехите”, тъй като всичко беше приключило и “престъпниците”, криещи се в черупки, под листа и храсти бяха неутрализирани. За това униформените бяха пратени да охраняват фабриката, в която са били произвеждани нелегални цигари.машините за папиросите и фалшивите бандероли са били инсталирани в стара мандра, която е била запечатана заради неспазването на хигиенни условия. А пред бялата сграда растат и орехите, които навярно бяха дали добър плод, от който вкусиха и пловдивските репортери. Министърът на вътрешните работи похвали представителите на медии за добре организираната и реализирана акция “Орехите”, а подчинените му получиха потупването по рамото за другата акция “Фабриката”.

image

Ето, че журналисти и полицаи могат да работят добре….





Гласувай:
23



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vanex
Категория: Новини
Прочетен: 906357
Постинги: 134
Коментари: 472
Гласове: 6200
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930